);

 

 

Spill

TV Bingo

hver onsdag
20:30

Ny jackpotgrense: 

0 ,-

Nytt jackpot-tall er 88

Bingo? Ring 51 21 05 05

Sjekk alltid også TV Vest sin Facebookgruppe for vinnere og kunngjøringer.

 

Glenn Andrè Handegård er programleder for TV Bingo på TV Vest. 

Han vil være med deg gjennom hele sendingen for å gi deg en ekstra kjekk bingokveld! Glenn Andrè er ekte bingoveteran som har vært med fra starten på bingoeventyret og har lengst bingoerfaring på TV Vest. Vi gleder seg til å dele ut penger, premier og nye ablegøyer hver onsdag 20.30!

Slik kjøper du:

Hefter fås kjøpt hos Pizzabakeren!

Vi sender heftene rett hjem til deg i posten eller på e-post!

For å bestille, må du laste ned Vipps til din telefon. Trykk «Kjøp» og søk opp TV Vest. Husk å sende oss leveringsadresse i kommentarfeltet når du betaler!

Viktig:
Kjøp for neste onsdag må skje før fredag kl. 12 for å få hefter hjem i posten. Bestillinger mottatt etter dette blir stemplet til onsdag om to uker. Ved å bestille, aksepterer du dette. Kjøp for denne onsdagen på e-post må skje før onsdag kl. 19:30. Husk å velge riktig produkt, vi har forskjellige for e-post og vanlig post. Frakt kommer i tillegg.

RADIOBINGO.NO

Kjøp og skriv ut!

Lager du en konto hos www.radiobingo.no, kan du se dine tidligere kjøp. Nå med MYE lettere betaling, uten Java og BankAxxes!

 

Regler for TV Bingo:

Reglene og summene kan bli endret. Husk at du også finner informasjon på TV Bingo sin gruppe på Facebook. 

TV Bingo er også på Instagram!

VIKTIG!
Bare TV Vest sine datostemplede TV Bingo-hefter kan benyttes. Heftene må være solgt av våre kommisjonærer. Ubrukte hefter kan ikke benyttes i en annen spilleomgang. Hefter som ikke er datostemplet er ugyldige.

 • Man må være 18 år for å kjøpe hefter.
 • Et bingohefte koster kr. 95,-. Heftet har fire spill. Hver spill har gevinst for en rekke, to og tre rekker. For å oppnå to-  og trerekkers bingo må rekkene være innenfor samme rute på spillesiden.
 • Etter to runder spiller vi «Gullfisk» som er et pausespill, her har vi en trekningen på en Gullfisk. Gullfisken koster kr. 15,-. 
 • Du kan spille bare TV Bingo, bare Gullfisk eller begge spillene. Du kan kjøpe flere spill. 
 • Når du får bingo, må du umiddelbart ringe 51 21 05 05. Demp gjerne volumet på tv’en din når du ringer, ellers blir det sirkus.
 • Dersom flere har bingo på samme rekke og tall, deles gevinsten. Ingen vinnere får lavere gevinst enn kr. 200,- Vi informerer om dette hvis flere vinnere blir oppdaget mens trekningen for det aktuelle spillet pågår, men får dessverre ikke alltid gitt beskjed om dette under sendingen. Dersom premien din blir delt, framgår det av bankoverføringen. Så sjekk kontoutskriften dersom beløpet ikke stemmer med forventningen
 • Premiene utbetales en gang i uken etter at heftet er kontrollert.
 • Bingo må ringes inn i løpet av sendingen.
 • Premien er penger. Summen starter på kr. 500,- for den første rekken og stiger etter hvert.
 • NYTT: Vi spiller med en jackpot. Den stiger med kr. 5000,- hver for hver uke. Dette overføres til neste uke dersom ingen jackpot blir vunnet. Ny grense for jackpot er kr. 100 000,- .
 • For å gjøre krav på premien må navn, adresse og kontonr. skrives på heftet, og hele heftet må sendes inn. Den kan alternativt leveres i Lervigsveien 16 i Stavanger. Det blir ikke betalt ut premier i kontanter.
 • TV Vest er ikke erstatningspliktige dersom signalet ikke rekker fram eller blir forstyrret. 

Følg også med på TV Vest sin Facebookgruppe for vinnere og kunngjøringer.

Lukk meny

Vi bryr oss om ditt personvern

TV Vest samler, og er ansvarlig for dine data når du bruker tvvest.no. Vi bruker dataene til å kunne forbedre din opplevelse av vårt nettsted i henhold til våre personvernregler. Ved å bruke tvvest.no aksepterer du dette.